Самолет от Тбилиси, осигурен от правителството на Грузия, откара бедстващите

...
Самолет от Тбилиси, осигурен от правителството на Грузия, откара бедстващите
Коментари Харесай

Самолет от Тбилиси откара бедстващите грузинци от Бургас към родината им

Самолет от Тбилиси, осигурен от правителството на Грузия, откара бедстващите грузински граждани в Бургас към родината им. Самолетът излетя от Летище-Бургас в 13,30 часа. Това съобщиха от пресслужбата на Община Бургас.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3599
Местната община полагаше грижи за грузинските граждани, осигурявайки им храна, лекарства и подслон. Става въпрос за 26 души, които бяха на територията на града от 20 март. Те бяха поставени под карантина.

В Бургас вече 26 са бедстващите грузинци

Още днес започва цялостна дезинфекция на общинската база, където бяха настанени, каза кметът Димитър Николов. Той информира, че продължава дезинфекцията на църквите на територията на общината. През следващите дни ще бъдат дезинфекцирани общо около 30 храма.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3599  11-годишно момиче е умряло от COVID-19 в Индонезия 11-годишно момиче е умряло от COVID-19 в Индонезия  Изгониха доктор от бензиностанция, имал азиатски черти Изгониха доктор от бензиностанция, имал азиатски черти  Момиче разплака Бургас с осъществяването си на цигулка в чест на лекарите Момиче разплака Бургас с осъществяването си на цигулка в чест на лекарите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР