Самолет от Русия с товар от медицинско оборудване за САЩ

...
Самолет от Русия с товар от медицинско оборудване за САЩ
Коментари Харесай

Руски самолет с товар от медицинско оборудване пристигна в Ню Йорк

Самолет от Русия с товар от медицинско оборудване за САЩ пристигна на нюйоркското летище " Джон Кенеди ", съобщи руското посолство, цитирано от ТАСС и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3690
" Споразумението за изпращане на руския самолет в САЩ е било постигнато в телефонен разговор в понеделник между президентите на двете страни Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и Доналд Тръмп ", каза във вторник говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

За денонощие в САЩ от коронавируса са починали над 1200 души

Помощта от руска страна е била предложена заради тежката епидемиологична ситуация в САЩ и Тръмп с признателност я е приел, заяви Песков.

По данни на университета " Джонс Хопкинс ", който ползва данни от федералните и местните власти, в САЩ има над 206 000 заразени с коронавируса и над 4400 починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3690  СЗО обезпокоена от разпространяването на ковид СЗО обезпокоена от разпространяването на ковид  За денонощие в Съединени американски щати от ковид са умряли над 1200 души За денонощие в Съединени американски щати от ковид са умряли над 1200 души  Конференцията на Организация на обединените нации за климата се отсрочва за следващата година поради ковид Конференцията на Организация на обединените нации за климата се отсрочва за следващата година поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР