Самоизолацията на населението и другите мерки, наложени в Мексико за

...
Самоизолацията на населението и другите мерки, наложени в Мексико за
Коментари Харесай

Коронавирусът не намали равнището на насилие в Мексико

Самоизолацията на населението и другите мерки, наложени в Мексико за борба с разпространението на новия коронавирус, не са довели до чувствително намаляване на равнището на насилие в страната, обяви президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4072
На пресконференция той призна, че е очаквал значителен спад на престъпленията, но това не се е случило. Лопес Обрадор уточни, че има предвид не семейното насилие, а престъпните групировки, които продължават да се борят за територии.

US съд постанови да бъде преустановено връщането в Мексико на кандидати за убежище

Миналия месец в Мексико са били извършени най-малко 2585 умишлени убийства.

За сравнение с новия коронавирус в страната по официални данни са заразени 1510 души, 50 от които са починали, предаде БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4072  Ген. Мутафчийски: Не е време за празници. Не възприемайте Цветница и Великден за празници Ген. Мутафчийски: Не е време за празници. Не възприемайте Цветница и Великден за празници  498 са случаите на COVID-19 у нас, болестта стигна и Враца. Бебе на 1 година е болно, изследват го за ковид 498 са случаите на COVID-19 у нас, болестта стигна и Враца. Бебе на 1 година е болно, изследват го за ковид  Близо 1900 души са умряли единствено в Ню Йорк от ковид Близо 1900 души са умряли единствено в Ню Йорк от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР