Само един починал сред заразените с коронавируса има за последното

...
Само един починал сред заразените с коронавируса има за последното
Коментари Харесай

Само един починал сред заразените с коронавирус за денонощие в Испания

Само един починал сред заразените с коронавируса има за последното денонощие в Испания, съобщи днес здравното министерство, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8608
За последните седем дни смъртните случаи са само 39.

С единствения смъртен случай в последните 24 часа починалите от началото на епидемията стават 27 118. Заразените са общо 236 769.

Правителството предупреди, че през следващите дни данните може да се колебаят поради прилагана от властите със задна дата нова методология в отчитането на новите случаи и починалите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8608  Путин: Най-лошият вероятен сюжет в Москва беше избегнат Путин: Най-лошият вероятен сюжет в Москва беше избегнат  Последни данни за разпространяването на ковид в Естония и Литва Последни данни за разпространяването на ковид в Естония и Литва  Приемат незабавно пациенти с COVID-19 от Пазарджик в Пловдив Приемат незабавно пациенти с COVID-19 от Пазарджик в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР