Само днешната доставка на ваксината на „Пфайзер“ и „Бионтех“ е

...
Само днешната доставка на ваксината на „Пфайзер“ и „Бионтех“ е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пристигна новата пратка ваксини на „Пфайзер“ и „Бионтех“ у нас

Само днешната доставка на ваксината на „ Пфайзер “ и „ Бионтех “ е съкратена на половина, но предполагам, че февруари – март ще се компенсира това, заяви пред медиите главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил, предаде репортер на NOVINI.BG.

Вместо планираните 35 хиляди дози, обаче, днес получихме 18 700 от препарата на „ Пфайзер “ и „ Бионтех “.

При тези темпове и при наличието на нови ваксини се очаква след март - април мисля, че може да стартира имунизирането срещу COVID-19 на всички желаещи.

Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18417  Д-р Миндов е обезпокоен по какъв начин персоналните лекари ще слагат имунизациите на жителите Д-р Миндов е обезпокоен по какъв начин персоналните лекари ще слагат имунизациите на жителите  Медици: Въпреки спада на заболелите бъдете деликатни! Медици: Въпреки спада на заболелите бъдете деликатни!  Да си сложим ли ваксина против COVID-19, в случай че имаме пластични интервенции? Да си сложим ли ваксина против COVID-19, в случай че имаме пластични интервенции?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР