САЩ са най-големият поддръжник на УНИЦЕФ, една от първите организации,

...
САЩ са най-големият поддръжник на УНИЦЕФ, една от първите организации,
Коментари Харесай

САЩ предоставили 700 млн. долара на УНИЦЕФ, които първи подкрепиха Ухан

САЩ са най-големият поддръжник на УНИЦЕФ, една от първите организации, които предоставят на китайците помощ за справяне с коронавируса. Това се казва в съобщение на Американското посолство у нас.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3843
" На 29 януари УНИЦЕФ достави 6-метрични тона маски и защитни костюми за здравните работници в Шанхай, за разпространение в Ухан. През 2019 г. САЩ предоставиха над 700 милиона щатски долара на УНИЦЕФ ", уточняват оттам.

САЩ станаха най-засегнатата държава в света от коронавирус. Броят на заразените там надхвърли 200 000. Смъртните случаи са над 5000, а оздравелите - над 10 000. САЩ вече обявиха как ще подпомогнат бизнеса и гражданите, пострадали от кризата.

Специалист разкри защо САЩ са по-силни от Европа в икономическата битка с COVID-19

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3843  Специалист разкри за какво Съединени американски щати са по-силни от Европа в икономическата борба с COVID-19 Специалист разкри за какво Съединени американски щати са по-силни от Европа в икономическата борба с COVID-19  Спешни лекари: Трудът на служители на реда, военнослужещи, водачите и депутати по-рисков ли е от нашия? Спешни лекари: Трудът на служители на реда, военнослужещи, водачите и депутати по-рисков ли е от нашия?  Цвета Караянчева: Депутатските заплати не би трябвало да се замразяват Цвета Караянчева: Депутатските заплати не би трябвало да се замразяват
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР