САЩ регистрираха вчера за трети пореден ден над 1100 починали

...
САЩ регистрираха вчера за трети пореден ден над 1100 починали
Коментари Харесай

Броят на заразени в САЩ не намалява

САЩ регистрираха вчера за трети пореден ден над 1100 починали от Ковид-19, според изчисления на Ройтерс. Във вторник бе съобщено за 1141 смъртни случая, в сряда - за 1135, а в четвъртък - за най-малко 1112.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10738
Макар че броят на починалите от Ковид-19 в САЩ нараства за втора поредна седмица, той е доста по-нисък от равнищата през април, когато на ден около 2000 души умираха от коронавируса, отбелязва агенцията.

Тръмп няма да праща федерални сили на реда в Ню Йорк засега

По-рано вчера университетът " Джонс Хопкинс " съобщи, че САЩ са прехвърлили прага от 4 милиона потвърдени случая на коронавирус от началото на пандемията.

Много щати през май вдигнаха ограниченията заради пандемията и отвориха отново плажове, ресторанти и предприятия, което доведе до скок в заразите през юни и нарастване на смъртните случаи през юли, отбелязва агенцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10738  Над хиляда нови случая на ковид бяха регистрирани във Франция през последното денонощие Над хиляда нови случая на ковид бяха регистрирани във Франция през последното денонощие  269 са новите случаи на ковид у нас 269 са новите случаи на ковид у нас  Ръководителят на СЗО съобщи, че е недопустимо да се слага под въпрос независимостта на организацията Ръководителят на СЗО съобщи, че е недопустимо да се слага под въпрос независимостта на организацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР