САЩ предложиха помощ на здравния екип на британския премиер Борис

...
САЩ предложиха помощ на здравния екип на британския премиер Борис
Коментари Харесай

САЩ предлагат помощ: Свързахме се с всички лекари на Борис Джонсън

САЩ предложиха помощ на здравния екип на британския премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, заяви президентът Доналд Тръмп, цитиран от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4483
" Ще видим дали можем да помогнем. Свързахме се с всички лекари на Борис ", каза Тръмп на пресконференция.

Президентът на САЩ добави, че компании, работещи по разработването на лечение за Ковид-19, " са пристигнали в Лондон " и са готови да окажат съдействие.

Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение

" Всички американци се молят за неговото възстановяване ", заяви Тръмп.

По-рано вчера Тръмп разговаря с ръководители на фармацевтични и биотехнологични компании, за да обсъди с тях прогреса в разработването на лечение на коронавируса, припомня Ройтерс, като цитира туит на прессекретаря на Белия дом Стефани Гришам.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4483  Още една лаборатория ще прави проби за COVID-19 Още една лаборатория ще прави проби за COVID-19  Без жертви на COVID-19 в Китай за последните 24 часа Без жертви на COVID-19 в Китай за последните 24 часа  Решено - страната поема и осигурителните вноски по схемата 60/40 Решено - страната поема и осигурителните вноски по схемата 60/40
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР