САЩ поставиха рекорд за денонощие от над 83 000 регистрирани

...
САЩ поставиха рекорд за денонощие от над 83 000 регистрирани
Коментари Харесай

САЩ поставиха рекорд за денонощие от над 83 000 нови случая на коронавирус

САЩ поставиха рекорд за денонощие от над 83 000 регистрирани случая на заразяване с коронавирус. Това е с 1000 повече в сравнение с предишния пик в САЩ от юли, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Броят на жертвите на COVID-19 нараства до близо 224 000, сочат публикуваните данни на университета " Джонс Хопкинс ". Общият брой за изминалото денонощие на заразени с новия коронавирус 83 757, което превишава досегашния антирекорд, отчетен на 16 юли, от 77 362 случая.

Тези числа са тревожен сигнал, че САЩ продължават да са в плен на болестта. Броят на потвърдените смъртни случаи, свързани с вируса, е по-голям в сравнение с която и да било друга страна по света. Много щати съобщават за рязко увеличение на новите случаи и посочват, че на места, които само допреди няколко месеца изглеждаха незасегнати от пандемията, болниците изчерпват свободните си места.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13746  Отмениха карантината на Борисов Отмениха карантината на Борисов  Кметът на Истанбул е с ковид Кметът на Истанбул е с ковид  Рекорден брой нови случаи на ковид в Словения Рекорден брой нови случаи на ковид в Словения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР