Ръководител на Клиника на по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология проф.

...
Ръководител на Клиника на по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология проф.
Коментари Харесай

И проф. Никола Владов ще се ваксинира срещу COVID-19

Ръководител на Клиника на по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология проф. д-р Никола Владов също обяви публично, че ще се ваксина срещу COVID-19. По-рано и ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски увери, че ще си постави ваксината.

" Здравето е персонално решение, но ние живеем в смутни времена, в които всеки ден ни се налага да вземаме важни и отговорни решения за живота на нашите пациенти и близки. На този фон единственият начин да спрем COVID-19 е като се ваксинираме. Само така ще парираме разпространението на вируса, отнел живота на милиони души по целия свят. Ваксината ще ни „ спаси” от това ние самите да се превърнем в негови разпространители и да излагаме на риск здравето на хората около нас ", заяви проф. Владов.

" Призовавам пациентите с продружаващи заболявания да се обърнат за съвет към своите лекуващи лекари дали са подходящи за ваксинация, за да могат да реагират своевременно и да вземат най-доброто решение за себе си, когато излязат препоръките за даден вид ваксина ", посъвества още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16568  Медиците на първа линия ще получат спомагателните 1000 лева за два месеца Медиците на първа линия ще получат спомагателните 1000 лева за два месеца  Експерт: COVID-19 може да погуби толкоз българи, колкото е популацията на Панагюрище или Велинград Експерт: COVID-19 може да погуби толкоз българи, колкото е популацията на Панагюрище или Велинград  Почина пациент, възпален с два варианта на COVID-19 Почина пациент, възпален с два варианта на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР