Руският оперативен щаб за борба с коронавируса съобщи за регистрирани

...
Руският оперативен щаб за борба с коронавируса съобщи за регистрирани
Коментари Харесай

Новозаразените с COVID-19 в Русия трети пореден ден са под 8000

Руският оперативен щаб за борба с коронавируса съобщи за регистрирани 7972 новозаразени през последното денонощие, с което общият им брой в страната достигна 569 063 от началото на кризата. Трети ден поред броят на новозаразените е под 8 хиляди. Увеличението за деня е 1,4 процента, което говори за затихване на епидемията, отбелязва ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9506
Починалите се увеличиха със 181, или общо 7841 досега. Според данните на щаба това представлява 1,81 процента от всички инфектирани в Русия.

Коефициентът за разпространение на коронавируса в Русия в петък остава 0,92, или практически без промяна за денонощието. В столицата Москва, която бе най-голямото огнище на епидемията, той спадна до 0,77, което е минимално равнище за седмицата, следва от данните на щаба.

До момента в Русия са направени общо над 16,3 млн. теста за Ковид-19, съобщи днес пресслужбата на Роспотребнадзор, цитирана от ТАСС. Този брой включва и хора, пристигнали от страни с високо разпространение на заразата.
В момента под медицинско наблюдение заради подозрение за коронавирусна инфекция или под карантина се намират над 310 000 души в страната.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9506  Тестват още веднъж първите инфектирани с ковид в Доспат Тестват още веднъж първите инфектирани с ковид в Доспат  Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца  Затварят Онкохематологичната болница в София, здравна сестра е инфектирана с COVID-19 Затварят Онкохематологичната болница в София, здравна сестра е инфектирана с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР