Русия съобщи за 232 починали от новия коронавирус в последните

...
Русия съобщи за 232 починали от новия коронавирус в последните
Коментари Харесай

Русия с антирекорд за починали от COVID-19 за денонощие

Русия съобщи за 232 починали от новия коронавирус в последните 24 часа - рекорден брой за денонощие, с който смъртните случаи в страната стават 4374, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8681
Властите са установили 8572 нови случая на зараза и така броят на потвърдените случаи се увеличава на 387 623, което нарежда Русия трета в света по този показател след САЩ и Бразилия.

Относително ниското равнище на смъртност в Русия продължава да повдига въпроси сред експертите както в страната, така и на Запад, като някои допускат, че правителството може да съобщава за по-малко починали от реалния им брой по политически причини.

Руските власти категорично отричат тези твърдения и отдават ниското равнище на ефективността на въведени мерки за овладяване на епидемията, отбелязва Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8681  Японските военновъздушни сили прелетяха над Токио, с цел да поздравят медиците Японските военновъздушни сили прелетяха над Токио, с цел да поздравят медиците  Проучване: Маските за лице забавят разпространяването на COVID-19 вкъщи Проучване: Маските за лице забавят разпространяването на COVID-19 вкъщи  Руски посланик: КНДР може да бъде образец за други страни Руски посланик: КНДР може да бъде образец за други страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР