Русия съобщи днес за 6537 нови случая на коронавирус.Всичко по

...
Русия съобщи днес за 6537 нови случая на коронавирус.Всичко по
Коментари Харесай

Русия съобщи за 6500 нови случая на коронавирус

Русия съобщи днес за 6537 нови случая на коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10381
С това заразените стават общо 733 699, което нарежда страната на четвърто място в света по този показател, предаде Ройтерс.

Владимир Путин: Имахме проблеми

Властите обявиха, че починалите през последните 24 часа в резултат на коронавируса са 104-ма и смъртните случаи са вече 11 439, цитира БТА.

Излекуваните пациенти с коронавирус за денонощието са 2960, с което оздравелите от началото на епидемията стават 504 021, посочи ТАСС, като се позова на оперативния щаб за борба с коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10381  Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19 Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19  Владимир Путин: Имахме проблеми Владимир Путин: Имахме проблеми  Казахстан уважи с едноминутно безмълвие паметта на жертвите на новия ковид Казахстан уважи с едноминутно безмълвие паметта на жертвите на новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР