Русия отваря границите си, предаде ТАСС.Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19)

...
Русия отваря границите си, предаде ТАСС.Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19)
Коментари Харесай

Русия пуска свои граждани в чужбина

Русия отваря границите си, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9011
Днес премиерът на страната Михаил Мишустин е казал, че са разрешени пътуванията на гражданите на Руската федерация извън пределите на тяхната родина.

" Разрешени са пътуванията в чужбина с цел работа, обучение или лечение ", е посочил още министър-председателят. Той е допълни, че съответният правителствен указ вече е бил подписан.

Мишустин обаче не е дал конкректна дата откога неговите съграждани ще могат да пътуват.

" Ние ще приемаме граждани на други държави за лечение ", е казал още премиерът в Москва.

Границите на най-голямата по територия държава в света са били затворени в края на март. Причината за мярката е била част от борбата срещу разпространението на коронавирусната инфекция.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9011  Предприятието в Доспат със инфектираните с ковид служащи се затваря Предприятието в Доспат със инфектираните с ковид служащи се затваря  Германски футуролог: След пандемията преди всичко ще е фамилията, а не работата Германски футуролог: След пандемията преди всичко ще е фамилията, а не работата  Европейски Съюз дава 314 млн. евро на новаторски предприятия Европейски Съюз дава 314 млн. евро на новаторски предприятия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР