Риалити сензацията Клои Кардашиян не може да кърми дъщеричката си

...
Риалити сензацията Клои Кардашиян не може да кърми дъщеричката си
Коментари Харесай

Кошмар за Клои Кардашиян след раждането

Риалити сензацията Клои Кардашиян не може да кърми дъщеричката си заради стрес, пише " Монитор ".
Звездата от Keeping Up With The Kardashians разказа подробно на последователите си в социалните мрежи колко трудно е майчинството за нея, особено след постоянните изневери от страна на любимия й – баскетболиста Тристан Томпсън.

Не изхвърляйте падналите млечни зъбки на детето си! Те могат да спасят живота му!
„ Пробвах да кърмя седмица след седмица. За мен беше прекалено болезнено, а и не произвеждах много мляко. Трябваше да ползвам помпичка всеки път, когато малката заспи. Предполагам, че заради стреса млякото ми спря. “, разказа тя.
Кардашиян допълни, че е посетила различни доктори и пробвала всичко, но бебето изгубило килограми и се е наложило да прибегне до използването на адаптирано мляко.
Припомняме, че 34-годишната красавица гушна малката Тру през април, а Томпсън присъства на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил допуснат до родилното, след като папараци го хванаха в изневяра. Това не е първата му стъпка встрани. Към момента двойката не се е разделила, но другите попълнения от прочутия клан Кардашиян твърдят, че Клои още не може да преглътне публичното унижение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР