Ресторантите в някои части на Калифорния вече ще могат да

...
Ресторантите в някои части на Калифорния вече ще могат да
Коментари Харесай

Калифорния отваря офиси и молове при строги предпазни мерки

Ресторантите в някои части на Калифорния вече ще могат да обслужват гости на масите, а моловете в щата - да отворят врати със смекчаването на мерките срещу коронавируса. Това съобщи губернаторът Гавин Нюсъм, цитиран от Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7840
Офисите също могат да заработят, макар и с някои ограничения, както и музеите на открито.

Търговските центрове ще могат да работят, само ако купувачите поръчват желаните стоки онлайн или по телефона и след това в определено време отидат да вземат поръчката си на вратите на магазина.

Разрешава се да бъдат отворени офисите, които не могат да работят дистанционно. Персоналът ще трябва да бъде обучен за новите условия, налагани от пандемията - спазване на дистанция, дезинфекция, редовно мерене на температурата, бързо установяване на симптоми на заболяването.

От 8 май в Калифорния заработиха някои предприятия в търговията на дребно, производството и логистиката, включително магазини за облекло, книжарници, цветарски и спортни магазини. Учебните заведения, кината и театрите остават затворени, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7840  Англия стартира първия стадий от смекчаването на карантинните ограничения Англия стартира първия стадий от смекчаването на карантинните ограничения  Бродуей няма да работи най-малко до септември Бродуей няма да работи най-малко до септември  Внасят нова проекторезолюция за пандемията от COVID-19 в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Внасят нова проекторезолюция за пандемията от COVID-19 в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР