Ресторанти, барове и кина са затворени във Франция, романтичните срещи

...
Ресторанти, барове и кина са затворени във Франция, романтичните срещи
Коментари Харесай

Французите гледат все повече порно заради социалната изолация

Ресторанти, барове и кина са затворени във Франция, романтичните срещи също са затруднени, затова французите търсят други начини за развлечение. За някои от тях те идват под формата на онлайн порнография, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2903
Трафикът към порносайтовете се е увеличил с 50 на сто, откакто миналата седмица бяха наложени ограничителните мерки в страната, съобщи Седрик О, който отговаря във френското правителство за Ръст бележат и други развлечения, които се предлагат онлайн.

Презервативите свършват

Той призна, че правителството е призовало всички сайтове, които използват широк честотен спектър, сред които са и порносайтовете, да намалят качеството на стрийминга.

Целта е да не се пречи на дейности като дистанционната работа и онлайн обучението на децата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2903  Броят на жертвите на ковид в Ню Йорк доближи 519 Броят на жертвите на ковид в Ню Йорк доближи 519  Майка изобрети автентичен метод по какъв начин да откъсне от екраните многочислената си челяд Майка изобрети автентичен метод по какъв начин да откъсне от екраните многочислената си челяд  Вижте обвновен лист с лечебните заведения в страната, които ще лекуват пациенти с COVID-19 Вижте обвновен лист с лечебните заведения в страната, които ще лекуват пациенти с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР