Републиканецът Хърман Кейн - бивш кандидат за президент на партията

...
Републиканецът Хърман Кейн - бивш кандидат за президент на партията
Коментари Харесай

COVID-19 уби бивш кандидат за президент на САЩ

Републиканецът Хърман Кейн - бивш кандидат за президент на партията си и поддръжник на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, демонстративно отказващ да носи предпазна маска по време на пандемията от коронавируса, почина след заразяване с COVID-19, съобщи БTA, позовавайки се на сайта и Фейсбук-страницата му.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10991
74-годишният Кейн научил диагнозата си на 29 юни - девет дни, след като присъства на предизборния митинг на Тръмп в Тълса, щата Оклахома, където той и мнозина други привърженици се струпаха на проявата без да носят предпазни маски, предназначени да сдържат разпространението на новия коронавирус.

Смъртните случаи от COVID-19 в САЩ са вече над 150 хиляди

Кейн прекара по-голямата част от месец юли в болница в района на Атланта.

" Сърцата ни са разбити и светът стана по-беден: Хърман Кейн си отиде, за да застане пред Господа ", гласи траурното съобщение на официалния му сайт.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10991  Рекорден брой смъртни случаи от COVID-19 в Косово, 258 новозаразени Рекорден брой смъртни случаи от COVID-19 в Косово, 258 новозаразени  Болница в Русе набира медицински сестри-доброволци за COVID-отделението Болница в Русе набира медицински сестри-доброволци за COVID-отделението  Европейски Съюз: Има заплаха от дефицит на спринцовки за ваксина против вируса Европейски Съюз: Има заплаха от дефицит на спринцовки за ваксина против вируса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР