Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се

...
Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се
Коментари Харесай

Ники Василковски смая зрителите! Такова чудо рано сутрин дори и Емо Чолаков не е правил

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се изявява и като синоптик, за пореден път шокира зрителите. Той се появи в ефир, държейки ярко зелена кофа, а целта ѝ беше нагледно да покаже как се обезвъздушава радиатор. Както БЛИЦ писа от днес " Топлофикация София " пуска поетапно отоплението в София, което налага и обезвъздушаването на радиаторите. Именно, за да покаже на зрителите как се прави това, Василковски бе взел и кофа.

Неговите колеги бяха подготвили кратка анимация, за да бъде още по-ясно на зрителите къде и как се случва целият процес. Накрая Василковски отсече: Получихте и първия съвет по обезвъздушаване на радиатори.

В същото време от топлофикация съветват абонатите си да отворят вентилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради във всички райони, административните и стопанските сгради.







Младият синоптик се изживява като конкуренция на популярния от конкурентната bTV Емил Чолаков. Но дори и той не се е появявал в ефир с кофа, още по-малко ярко зелена.

Иначе времето, за което Василковски съобщи да очакваме ще остане без промяна.


Днес в равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност и на отделни места в южните и източните райони ще преръми. Над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°, в отделни котловини - до около 0°, максималните - между 13° и 18°.
Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР