Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, докато обикаляше

...
Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, докато обикаляше
Коментари Харесай

Репортерка си навлече гнева на туристи, хванала ги на плаж по време на карантина

Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, докато обикаляше един от плажовете в страната, за да заснеме репортаж доколко се спазват противоепидемичните мерки на правителството за ограничаване на разпространението на коронавируса в страната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4798
По време на своя обход журналистката попада на малка група от плажуващи, които ни най-малко не ги вълнува наложената карантина и въведеното извънредно положение в Мексико.

Коронавирусът не намали равнището на насилие в Мексико

Когато един от тях вижда, че биват записвани с камера, той скача от мястото си и заплашително тръгва към нея с настояването да спре да снима и да напусне мястото.

,,Никой не ти е разрешил да ме снимаш!``, казва разгневеният турист, отивайки към нея.

,,Не ме интересува, нямаш право да си тук``, отвръща му жената.

,,Разкарай се! Не те искаме тук, това не ти е работното място! Махай се``, крещи мъжът.

,,Ще си отида, но преди това ще подам сигнал до властите, че нарушавате правилата``, заявява репортерката преди да си тръгне.

,,Прави каквото искаш! Тъпа к*чка``, казва й накрая туристът, докато се връща към мястото си.

Aunque el gobierno limita el acceso a las playas de Puerto Vallarta, todavía hay gente necia que no atiende las medidas sanitarias, este extranjero agredió a una periodista que se dedicaba a informar sobre el tema.

Nos exponen y se exponen a un contagio pic.twitter.com/ojg78ZUq9S
— Jalisco Rojo (@Jalisco_Rojo) April 7, 2020 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4798  Започна срещата на премиера с патриарх Неофит

Започна срещата на премиера с патриарх Неофит  Мед. сестра от Мед. сестра от " Пирогов ": Не съм воин, обичам работата си  Броят на жертвите на COVID-19 в Белгия продължава да пораства Броят на жертвите на COVID-19 в Белгия продължава да пораства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР