Репортери без граници“ включи Виктория Маринова в списъка си на

...
Репортери без граници“ включи Виктория Маринова в списъка си на
Коментари Харесай

"Репортери без граници" с нов опит да очерни България, използвайки убийството на Виктория Маринова

" Репортери без граници “ включи Виктория Маринова в списъка си на убитите през 2018 г. журналисти. Организацията поставя случая в графата „ Убийства с международен отзвук “ заедно с Джамал Хашоги и Ян Куцияк.

В текста, озаглавен „ Второ убийство в Европа, което „ Репортери без граници “ все още разследва “, няма нито дума за факта, че извършителят Северин Красимиров беше заловен и призна вината си и че мотивите му нямат нищо общо с работата на телевизионната водеща, пише " Труд ".



Пълният текст на публикацията:

„ Тялото на Виктория Маринова, 30-годишна водеща в програма за актуални събития на местен телевизионен канал в Русе, Северна България, е открито в градския парк на 6 октомври. Тя била пребита, изнасилена и удушена, твърдят властите, според които всички версии са взети под внимание, включително възможността тя да е убита заради работата си. В последното си предаване тя представи репортаж на сайта за разследваща журналистика „ Бивол “ за предполагаемото присвояване на средства от ЕС в големи размери, с участието на бизнесмени и политици. Убита ли е, за да бъде даден пример? За момента нито една хипотеза не може да бъде изключена. “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР