Религиозно събрание в джамия в Делхи, свързано със седем смъртни

...
Религиозно събрание в джамия в Делхи, свързано със седем смъртни
Коментари Харесай

Церемония в джамия в Делхи може да стане ново огнище на зараза

Религиозно събрание в джамия в Делхи, свързано със седем смъртни случая от COVID-19, може да се окаже източник на още много случаи, казаха днес индийски представители, след като още най-малко 24 човека са дали положителни тестове за коронавируса, който причинява респираторното заболяване, предаде ДПА, цитирана отБТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3486
Над 1700 души са присъствали на 13-15 март на проявата на мюсюлманското мисионерско движение " Таблиг джамаат " в седалището му в Делхи. Имало е участници, пристигнали от Индонезия, Киргизстан, Малайзия и други страни.

Индийци се самоизолираха на дърво

Голяма част от тях са останали в Индия и до вчера хиляда са били поставени под карантина или пратени в болници в Делхи. Сред тях 24-има са с положителна проба за вируса, съобщиха градските здравни власти. На тестове са били подложени десетки със симптоми. Срещу организаторите на проявата ще бъдат предприети мерки, каза министърът на здравеопазването на Делхи Сатиендар Джаин.

Властите в южния индийки щат Телангана съобщиха, че шестима човека са починали, след като са се заразили в джамията в Делхи. Миналата седмица в северния град Шринахар е починал един духовник, също присъствал на религиозното събрание в столицата.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3486  Световните тържища завършват най-лошото си тримесечие от най-малко 2008 година поради COVID-19 Световните тържища завършват най-лошото си тримесечие от най-малко 2008 година поради COVID-19  101-годишна жена се възвърне от COVID-19 в Нидерландия 101-годишна жена се възвърне от COVID-19 в Нидерландия  Гутериш: Светът изостава в изработването на координирани ограничения в битката против ковид Гутериш: Светът изостава в изработването на координирани ограничения в битката против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР