Рекорден брой положителни тестове за коронавирус са отчетени за Ямболска

...
Рекорден брой положителни тестове за коронавирус са отчетени за Ямболска
Коментари Харесай

Рекорден брой положителни тестове за COVID-19 в Ямбол

Рекорден брой положителни тестове за коронавирус са отчетени за Ямболска област. Новорегистрираните заразени са 43-ма, над 20 са настанени в болница.

Сред заразените има трима лекари – един от извънболничната и двама от болничната помощ, две детски учителки на една група, както и учителка професионална гимназия.

Все още не е уточнен броя на контактните лица и проучванията от страна на инспекторите продължават.

Под карантина в момента са поставени 373 души. Активните случаи са 168, от тях 22 са хоспитализирани, на домашно лечение са 146, починалите 34.

Заради големия брой новозаразени днес ще се проведе извънредно заседание на Областния медицински щаб, за да бъдат взети по-строги мерки за ограничаване разпространението на вируса, съобщава БНР.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13914  Черен връх в Румъния: над 100 умряли от COVID-19 за ден Черен връх в Румъния: над 100 умряли от COVID-19 за ден  Операта в Пловдив затваря за две седмици поради ковид Операта в Пловдив затваря за две седмици поради ковид  Красен Кралев за COVID-19: Мерките на държавното управление са точни и ефикасни Красен Кралев за COVID-19: Мерките на държавното управление са точни и ефикасни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР