Рекорден брой нови случаи на заразяване с коронавируса са били

...
Рекорден брой нови случаи на заразяване с коронавируса са били
Коментари Харесай

Рекорден брой нови случаи на заразяване с коронавируса в Япония за едно денонощие

Рекорден брой нови случаи на заразяване с коронавируса са били регистрирани в Япония за едно денонощие, предаде БТА, като се позова на обществената телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3635
През последните 24 часа са се заразили 261 души - най-много от тях в столицата Токио (66) и в Осака (34). Това са двата най-гъсто населени района в Япония. Те са най-засегнати от коронавируса - Токио (587 случая) и Осака (278).

Над 560 починали от коронавируса във Великобритания през последното денонощие

Общият брой на заразените в Япония вече е 3202. В това число влизат 712 пътници и членове на екипажа на американския круизен кораб " Даймънд принсес ".

От коронавируса в страната починаха 78 души, сред които 11 пасажери на плавателния съд.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3635  Българка в Англия: Държавата желае да помогне на бизнеса, само че ограниченията могат да са по-добри Българка в Англия: Държавата желае да помогне на бизнеса, само че ограниченията могат да са по-добри  Броят на инфектираните с ковид продължава да пораства, има нови 10 случая Броят на инфектираните с ковид продължава да пораства, има нови 10 случая  Над 560 умряли от ковид във Англия през последното денонощие Над 560 умряли от ковид във Англия през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР