Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за

...
Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за
Коментари Харесай

Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за денонощие в Ловешка област

Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за денонощие в Ловешка област.

От новодиагностицираните с Коронавирус - 19 56 души половината са настанени за лечение в болници, съобщават от Регионалната здравна инспекция в Ловеч.

Най-много са новозаразените в община Ловеч - 26.



Сред заразените в областта са и три медицински лица - медицинска сестра от МБАЛ- Ловеч и двама лаборанти от болниците в Ловеч и Луковит.

С коронавирус е учител от ОУ " Хр.Никифоров " в Ловеч, който не е бил на работа повече от две седмици и ученик от Профилираната природо-математическа гимназия, карантиниран от 18 ноември по повод положителен случай в семейството, поради което допълнителни противоепидемични мерки в училищата няма да се предприемат.

За последното денонощие в областта са починали трима души с коронавирус и придружаващи заболявания и 55-годишна жена от Ловеч без придружаващи заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15482  Четири учебни заведения в област Враца минават на отдалечено образование от 23 ноември Четири учебни заведения в област Враца минават на отдалечено образование от 23 ноември  Във Франция разпоредиха да бъдат избити инфектирани норки Във Франция разпоредиха да бъдат избити инфектирани норки  Погребаха сръбския патриарх Ириней Погребаха сръбския патриарх Ириней
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР