Резултатите от почти всички тестове за коронавируса би трябвало до

...
Резултатите от почти всички тестове за коронавируса би трябвало до
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща до края на юни резултатите от тестовете за коронавирус да са готови в срок от 24 часа

Резултатите от почти всички тестове за коронавируса би трябвало до края на месеца да излизат в срок от 24 часа, заяви днес британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8848
Учени казват, че правителствената система за тестване и проследяване, която според Джонсън вече е допринесла за това хиляди хора да спазват насоките за изолация, ще бъде най-ефективна, ако хората получават резултатите от тестовете до 24 часа.

Попитан от бившия здравен министър Джереми Хънт каква част от резултатите от тестовете са налични в рамките на този срок, Джонсън заяви пред парламента: " Мога да му потвърдя сега, че резултатите от всички тестове би трябвало да бъдат получени в срок от 24 часа до края на юни, освен при затруднения с тестовете, изпращани по пощата. "

Починалите от COVID-19 във Великобритания се увеличиха за последните 24 часа с 324 души

В момента 90 процента от резултатите от тестовете са готови до 48 часа, каза той.

По думите му карантинните мерки, които Великобритания планира да въведе за почти всички международни пътници от 8 юни, са от съществено значение, за да не се допусне отново да се повиши нивото на заразяване с коронавируса в страната.

" В момент, когато снижаваме нивото на заразяване и при усилията, които полагаме като страна, е жизнено важно да избегнем повторно заразяване ", заяви той в отговор на депутатски въпрос защо Великобритания въвежда мерките сега, когато много други държави отменят карантинните правила.

Джонсън каза, че правителството търси всякакви начини, за да подкрепи авиационния сектор, който е особено тежко засегнат от пандемията, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8848  Отвориха джамиите в Ивицата Газа Отвориха джамиите в Ивицата Газа  Учениците в Северна Корея се върнаха в клас Учениците в Северна Корея се върнаха в клас  Испания отваря за туристи в края на юни Испания отваря за туристи в края на юни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР