Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, след

...
Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, след
Коментари Харесай

Мъж простреля гаджето си шест пъти в главата, след като разбра, че е проститутка

Ревнив мъж разстреля шест пъти в главата приятелката си, след като научи за двойнствения живот, който тя живее. Тялото на 23-годишната Нафатрон Канокамсемфон бе открито в колата й, която тя е купила с пари от обожателите си. Момичето, което по принцип е медицинска сестра, работи и като проститутка и има няколко редовни клиенти, които са чужденци. Единият от тях е холандец, който й изпраща всеки месец по 700 паунда издръжка, пише The Sun.





Парите от клиентите й са похарчени за уголемяване на гърдите, козметична хирургия, дизайнерски дрехи и нова Honda Civic, в която тя е застреляна.

Убиецът на момичето е приятелят й, с когото се среща от една година. Той е разбрал, че Нафаторн е проститутка и се вбесил. След сериозна кавга, той я застрелял.



Убийството е станало около три сутринта. Когато полицията проверила телефона на жертвата, установила, че малко преди трагедията приятелят й я е поканил да се срещнат. В него се казва още, че ако тя се съгласи на тази среща, той никога няма да я притеснява отново. Нафатрон е разведена и оставя сирачета две малки дечица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР