Реалистичен е според нас сценарият по отношение на бюджета, заяви

...
Реалистичен е според нас сценарият по отношение на бюджета, заяви
Коментари Харесай

Красимир Ципов към част от опозицията: Стига с тези заклинания

Реалистичен е според нас сценарият по отношение на бюджета, заяви в сутрешния блок на БНТ Красимир Ципов  Красимир Ципов Красимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два от ГЕРБ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4286
„ Съобразихме се и с мнението на бизнеса за мярката 60/40 “, напомни той и определи като абсолютно безпочвени някои от обвиненията на част от опозицията към правителството. Той нарече някои от тях заклинания.

Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и глобите за " разходка в парка "

„ Готови сме да обсъдим всички разумни решения, но важното е да обърнем внимание на гражданите сега “, каза Ципов.

„ Всички се надяваме тази криза да приключи бързо “, добави той и категорично каза, че на първо място е животът и здравето на хората.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4286  В Германия за четвърти ден понижават новите случаи на COVID-19 В Германия за четвърти ден понижават новите случаи на COVID-19  Плевнелиев: Българска социалистическа партия и Радев са отговорни, че няма да получим пари от Европейски Съюз Плевнелиев: Българска социалистическа партия и Радев са отговорни, че няма да получим пари от Европейски Съюз  Пореден смъртен случай поради ковид. Броят на инфектираните към този момент е 541

Пореден смъртен случай поради ковид. Броят на инфектираните към този момент е 541
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР