Реагирахме много по-бързо и от Германия и от Франция. По-напред

...
Реагирахме много по-бързо и от Германия и от Франция. По-напред
Коментари Харесай

Пулев за коронавируса: Светът не знае какъв катаклизъм го очаква

Реагирахме много по-бързо и от Германия и от Франция. По-напред бяхме, но те не са добрият пример в момента. Трябва да бъдем изключително умни и да се застраховаме, защото ние сме едни от най-бедните. С какво ще подпомогнем гладните хора - с популизъм ли!? Трябва да забравят за комплексите си, за егото си и те няма да имат, щом народът няма. Ние ще оцелеем, но знам, че и много жертви ще дадем. Това заяви в ефира на Нова телевизия боксьорът Кубрат Пулев по повод пандемията от коронавурус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3062
" Винаги съм давал и винаги ще давам. Много по-полезен бих бил без да излизам на сцената ", добави още той.

Проф. Кожухарова за COVID-19: Епидемиите все някога свършват

По думите му спорт ще има най-рано след две години. " Хората не могат да си дадат сметка колко голям проблем има ", заяви още той и допълни, че е готов за мача с Джошуа.

На въпрос какво ни очаква след края на тази пандемия, Пулев заяви: Светът ще бъде по-добър, защото ни очаква истински катаклизъм. Човечеството е много назад интелектуално.

" Имам неизчерпаема любов в сърцето си и вяра в доброто ", каза още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3062  Казахстан тегли от суверенния си фонд над 4 милиарда $ и уголемява блокадата против ковид Казахстан тегли от суверенния си фонд над 4 милиарда $ и уголемява блокадата против ковид  Броят на смъртните случаи от ковид по света е над 31 000 Броят на смъртните случаи от ковид по света е над 31 000  НА ЖИВО: Още осем инфектирани с COVID-19 у нас НА ЖИВО: Още осем инфектирани с COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР