Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, известен

...
Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, известен
Коментари Харесай

Легендарният бандит Лъвицата се измъкнал от ченгетата след бясна гонка в Студентски град

Районната прокуратура в София задържа известния автокрадец Георги Воденичаров, известен с прякора Кико, за срок до 72 часа.
Воденичаров е привлечен към наказателна отговорност за извършено престъпление - противозаконно отнемане на лек автомобил .
По случая е установено, че около 3 часа през нощта на 25 септември, на улица " Борис Арсов " 12, пред комплекс " Буена Виста " в София, Воденичаров е откраднал въпросния автомобил. Той действал в съучастие с друг известен автокрадец - Светослав Петков - Лъвицата.

Извънредно в БЛИЦ! Арестуваха дясната ръка на Лъвицата - Кико, при кражба на тузарско БМВ (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)


Двамата проникнали в леката кола, марка БМВ, през шофьорската врата.
В хода на обира двамата използвали и друга кола, в която след кражбата Лъвицата се отдалечил от мястото на престъплението. В това време Воденичаров следвал Петков.
Малко след престъплението последвала катастрофа, в която участвали двете коли на крадците и автомобил, управляван от полицай.
Последвала гонка в района на кв. " Студентски град " . Тогава Петков успял да избяга от органите на реда. Към момента той е обявен за общодържавно издирване.

Ексклузивно в БЛИЦ: С този джип известният автоджамбазин Лъвицата е успял да избяга от клопката на полицията (СНИМКИ)

Воденичаров е заловен, като по случая е образувано досъдебно производство и той е привлечен към наказателна отговорност, информират от прокуратурата.
Предвид високата обществена опасност на деянията и техните извършители, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Воденичаров за срок до 72 часа.
Мярката за постоянното задържане на Воденичаров ще се гледа от СРС утре, 27 септември.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР