Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на

...
Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на
Коментари Харесай

Млада жена наруши карантината си в Хасково

Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на карантина от 23-годишна жена, съобщиха от държавното обвинение. Тя се е завърнала от Германия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2605
Според прокуратурата, на 18 март жената пристигнала в Хасково от Германия, като й било издадено предписание от РЗИ за задължителна 14-дневна карантина в дома й в града.

Вчера полицейски служители направили проверка и установили, че тя не се намира на посочения адрес. Нейни близки я открили по телефона, като тя съобщила, че пребивава в друго жилище.

По-късно пред полицейските служители жената обяснила, че си била намерила квартира, защото в дома й живеели нейни роднини.

Полицаите предупредили жената да спазва предписанията на РЗИ - Хасково, информираха от прокуратурата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2605  НА ЖИВО: Екатерина Захариева: Ще приберем всички европейски жители координирано и дружно НА ЖИВО: Екатерина Захариева: Ще приберем всички европейски жители координирано и дружно  Фон дер Лайен порица страните от Европейски Съюз, които при започване на епидемията са показали нарцисизъм Фон дер Лайен порица страните от Европейски Съюз, които при започване на епидемията са показали нарцисизъм  Девет души нарушиха карантината си във Старозагорско Девет души нарушиха карантината си във Старозагорско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР