Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на

Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на ...

Млада жена наруши карантината си в Хасково.


Районна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за нарушаване на карантина от 23-годишна жена, съобщиха от държавното обвинение. Тя се е завърнала от Германия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2605
Според прокуратурата, на 18 март жената пристигнала в Хасково от Германия, като й било издадено предписание от РЗИ за задължителна 14-дневна карантина в дома й в града.

Вчера полицейски служители направили проверка и установили, че тя не се намира на посочения адрес. Нейни близки я открили по телефона, като тя съобщила, че пребивава в друго жилище.

По-късно пред полицейските служители жената обяснила, че си била намерила квартира, защото в дома й живеели нейни роднини.

Полицаите предупредили жената да спазва предписанията на РЗИ - Хасково, информираха от прокуратурата.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2605 НА ЖИВО: Екатерина Захариева: Ще приберем всички европейски граждани координирано и заедно НА ЖИВО: Екатерина Захариева: Ще приберем всички европейски граждани координирано и заедно Фон дер Лайен порица държавите от ЕС, които в началото на епидемията са проявили егоизъм Фон дер Лайен порица държавите от ЕС, които в началото на епидемията са проявили егоизъм Девет души нарушиха карантината си във Старозагорско Девет души нарушиха карантината си във Старозагорско
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg