Развален термометър за измерване на телесната температура е предизвикал тази

...
Развален термометър за измерване на телесната температура е предизвикал тази
Коментари Харесай

Развален термометър предизвика паника пред банков клон в Кипър

Развален термометър за измерване на телесната температура е предизвикал тази сутрин паника пред банков клон в кипърския град Пафос, съобщава в електронното си издание вестник " Филелефтерос ", цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3384
Пред клона е бил поставен служител, който е измервал с дистанционен термометър температурата на чакащите пред клона клиенти, предимно възрастни хора. Уредът обаче е показал при много от тях обезпокоително повишена температура.

Кипър въведе нови по-строги мерки и наложи комендантски час

Изплашени, клиентите се разпръснали и потърсили помощ при свои роднини, при лекари и в аптеки. След като отново си измерили температурата с други термометри, показанията им се оказали нормални.

Банката е получила много оплаквания заради ненужното безпокойство, което е причинила на клиентите си.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3384  Отделение за заболели от ковид приготвиха и в Момчилград Отделение за заболели от ковид приготвиха и в Момчилград  Шведската стопанска система евентуално ще се свие с 4 % поради ковид Шведската стопанска система евентуално ще се свие с 4 % поради ковид  Италианските градове и села резервираха едноминутно безмълвие в памет на жертвите на COVID-19 Италианските градове и села резервираха едноминутно безмълвие в памет на жертвите на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР