Радвам се, че я убих, каза пред съда без капка

...
Радвам се, че я убих, каза пред съда без капка
Коментари Харесай

Убиецът от хотел "Рила" шокира съда: Златена бе демон, радвам се, че я убих!

" Радвам се, че я убих ", каза пред съда без капка угризение 37-годишният Димитър Ръжев, който е обвинен в екзекуцията на 24-годишната Златена Стоянова.

Както БЛИЦ съобщи той беше доведен в Темида, окован с белезници.

След безцеремонното признание в съда той обясни на журналистите, че Златена била демонът, която подала " ябълката на жена му, а тя от своя страна на него ". Пак от обяснянията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина съпругата му да го напусне. " Остави ме, защото, след като се родиха децата, заобичах повече тях и исках да спя при тях, а не с нея ", добави той. Попитан - вярно ли е, че упражнявал домашно насилие над съпругата си, Ръжев отговори: " Не, само съм я удрял няколко пъти ". Той сподели също така, че си плащал на Златена и двамата са посещавали и други градове заедно.
От вещите лица стана ясно, че той има доказана шизофрения, отключила се още в детските му години, за което е бил лекуван многократно. Те обясниха, че Димитър Ръжев е разказал спокойно какво е извършил, но е използвал доста заучени фрази.
Прокуратурата настоя да се изясни какво е точно психичното състояние на обвиняемия, за да стане ясно може ли той да носи отговорност, симулира ли.
От Прокуратурата обясниха, че на база събраните доказателства Ръжев е извършител на убийството. Това се доказва от събраните свидетелски показания, както и от останалите следи по тялото на жертвата. С вилица, той е пробол окото ѝ, като преди това жертвата е починала от задушаване и следствие на мозъчно черепна травма.
Прокуратурата настоя той да бъде настанен в психиатричната клиника в Ловеч. В отговор на това Ръжев каза: „ Нямам проблем, каквото дойде “.
Съдът определи обвиняемият Ръжев да бъде настанен в болницата в град Ловеч, за да бъде установено неговото психиатрично състояние.


Видео: Новини.бг.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР