Работим по нов закон, който ще бъдат включени всички мерки,

...
Работим по нов закон, който ще бъдат включени всички мерки,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Очакваме да имаме йо-йо ефект

Работим по нов закон, който ще бъдат включени всички мерки, които предивждат права, а ограниченията ще се регулират на база на препоръки на щаба и закона за здравето, както и със заповеди на здравния министър.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7039
Това обяви по време на брифинга транспортният министър Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети.

Очакваме да имаме йо-йо ефект, каза Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети.

По-либералният режим следва общата матрица физическа дистанция, добави той..

Парламентът сам ще определи начина, по който ще работи. При всички положение законодателният процес ше бъде гарантиран, каза министърът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7039  Иран отваря част от джамиите си, затворени поради пандемията от COVID-19 Иран отваря част от джамиите си, затворени поради пандемията от COVID-19  Южна Корея и Япония разхлабват ограничаващите ограничения поради болестта от ковид Южна Корея и Япония разхлабват ограничаващите ограничения поради болестта от ковид  Словения последователно отваря учебните заведения от 15 май Словения последователно отваря учебните заведения от 15 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР