Работата се струпва. Не получихме помощ от държавата под каквато

...
Работата се струпва. Не получихме помощ от държавата под каквато
Коментари Харесай

Д-р Николова каза защо личните лекари искат повече защита от COVID-19

Работата се струпва. Не получихме помощ от държавата под каквато и да е форма. Ние не сме на първа линия. Това заяви общопрактикуващият лекар Гергана Николова по повод искането на личните лекари за повече помощ от НЗОК във връзка с разпространението на коронавируса.

" Ние сме преди нулевата линия. Искаме най-накрая да решат дали сме първа линия или не сме ", настоя тя.

И каза, че всички джипита сами си осигуряват маските, които трябва да се сменят поне на час.

Пред Нова Телевизия д-р Николова обясни, че се настоява за електронно напревление и тест за COVID-19, за да не идват заразени пред кабинетите.

" Правим детска консултация, изсипват се трима души с температура в чакалнята. Зелените коридори са само за здравите дечица, защото ние не можем да спрем ваксинацията. Електронното направление е важно, заразеният ще бъде стациониран, няма да обикаля ", заяви тя.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13116  Очакванията за взрив на COVID-19 в учебните заведения не се оправдаха. Само 4 деца на 1000 са карантинирани Очакванията за взрив на COVID-19 в учебните заведения не се оправдаха. Само 4 деца на 1000 са карантинирани  Пулмолог: Маските не вредят на здравето ни Пулмолог: Маските не вредят на здравето ни  Затварят питейните заведения и нощните клубове в Ливан Затварят питейните заведения и нощните клубове в Ливан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР