Работа на властите в отделните държави е да направят преглед

...
Работа на властите в отделните държави е да направят преглед
Коментари Харесай

СЗО: Националните агенции трябва да установят евентуални вредни въздействия от ваксините срещу COVID-19

Работа на властите в отделните държави е да направят преглед за евентуални вредни въздействия от ваксините срещу COVID-19, заяви говорителят на Световната здравна организация (СЗО) Маргарет Харис, цитирана от БТА.

Харис направи изявлението в отговор на въпроси във връзка с предупреждението на британската регулаторна агенция, че хората с анафилаксия не би трябвало да приемат ваксината на фармацевтичната компания " Пфайзер ".

" Хората не бива да се тревожат прекалено много ", каза говорителката на брифинг на ООН в Женева.

По думите ѝ СЗО прави преглед на данните от третия етап от изпитанията на много от кандидатите за ваксина срещу COVID-19.

" Досега СЗО не е издала разрешение за извънредно използване на никои ваксини, но " най-важното нещо, което проучва, е безопасността ", заяви Харис.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16602  Ето по какъв начин се трансформира COVID-19 Ето по какъв начин се трансформира COVID-19  " АстраЗенека " комбинира пробно имунизацията си с съветската " Спутник V "  Доброволци се включват в помощ на незабавните медици във Варна Доброволци се включват в помощ на незабавните медици във Варна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР