РЗИ - Хасково е започнала проверка на обстоятелствата около неприемането

...
РЗИ - Хасково е започнала проверка на обстоятелствата около неприемането
Коментари Харесай

Болница в Хасково отпрати 64-годишен мъж с пневмония и COVID-19

РЗИ - Хасково е започнала проверка на обстоятелствата около неприемането в лечебно заведение на пациент с доказани бронхопневмония и положителен тест за COVID-19, съобщават от инспекцията.

Според първоначалната информация мъж на 64 години от Димитровград първо е бил диагностициран с пневмония в болницата за пневмофтизиатрични заболявания в Хасково. Там той е бил изпратен за тестване за коронавирус, който се е оказал положителен.



Личният му лекар се обадил на тел. 112 с молба за хоспитализиране, но такова му било отказано на база запитване обаче само в една болница.

" Някъде по веригата комуникацията се е скъсала. Ще направим необходимото лечебните заведения на територията на областта да дават пълна информация за свободните легла, подготвяме съответната заповед ", коментира пред БТА директорът на РЗИ-Хасково д-р Соня Димитрова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13595  Втори заместник-кмет на Русе е с ковид Втори заместник-кмет на Русе е с ковид  Депутат от ВОЛЯ е инфектиран с COVID-19 Депутат от ВОЛЯ е инфектиран с COVID-19  Д-р Данчо Пенчев: Карантината на президента е свалена Д-р Данчо Пенчев: Карантината на президента е свалена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР