Първият пациент на МБАЛ - Шумен с коронавирус е клинично

...
Първият пациент на МБАЛ - Шумен с коронавирус е клинично
Коментари Харесай

Първият пациент на МБАЛ - Шумен с коронавирус ще бъде изписан

Първият пациент на МБАЛ - Шумен с коронавирус е клинично здрав и ще бъде изписан днес, съобщават от лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3543
Мъжът на 37 години, който се завърна от Банско, е с две отрицателни проби от вирусологично изследване. Той ще остане на задължителна домашна изолация в следващите 28 дни, уточняват от болницата.



Оттам допълват, че изследваните вчера шест проби на техни пациенти са отрицателни, като едната от тях е на хоспитализирана в отделението по нервни болести в Нови пазар.

В МБАЛ - Шумен са настанени за лечение трима пациенти, които са с положителни резултати за инфекцията COVID-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3543  Заразеният в Русе мъж е с едностранна пневмония, работил с приятелката си в ски курорт в Австрия Заразеният в Русе мъж е с едностранна пневмония, работил с приятелката си в ски курорт в Австрия  Ето кои са Граничен контролно-пропусквателен пункт, през които ще минават „ зелените коридори “ за доставка на артикули Ето кои са Граничен контролно-пропусквателен пункт, през които ще минават „ зелените коридори “ за доставка на артикули  Депутати от ГЕРБ подариха апарати за филтриране на въздуха на УМБАЛ-Бургас Депутати от ГЕРБ подариха апарати за филтриране на въздуха на УМБАЛ-Бургас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР