Първите двама добруджанци, хоспитализирани в инфекциозно отделение на МБАЛ -

...
Първите двама добруджанци, хоспитализирани в инфекциозно отделение на МБАЛ -
Коментари Харесай

Полицията в Добрич извърши 458 проверки на лица, поставени под карантина

Първите двама добруджанци, хоспитализирани в инфекциозно отделение на МБАЛ - Добрич с положителни резултати за COVID-19, вече са изписани от лечебното заведение и в продължение на 28 дни са поставени под домашна карантина, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Добрич, позовавайки се на информация от директора на РЗИ-Добрич.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4471
Мярката от допълнително поставяне под карантина е в изпълнение на заповед на министъра на здравеопазването.

503 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

Към настоящия момент в инфекциозно отделение в МБАЛ – Добрич продължават своето лечение 4-ма пациенти. Общо далите положителен резултат на тест за коронавирус в областта до момента са 11 души.

Ежедневно служителите на ОД - МВР извършват проверки на поставените под карантина лица, както и на търговските обекти за спазване на въведените ограничителни режими. На 4 април 2020 г. при проверки в областта са установени едно лице, неспазващо наложената му карантина, и един търговски обект, нарушил въведените ограничения, по информация на полицията в добруджанския град.

Днес ОД на МВР-Добрич е извършила 458 проверки на лица, поставени под карантина, и е установено едно нарушение. Всички констатирани нарушения се предават на районните прокуратури.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4471  Директорът на РЗИ-Стара Загора анулира своя заповед Директорът на РЗИ-Стара Загора анулира своя заповед  КТ КТ " Подкрепа " предлага спомагателни 30 дни заплатен отпуск за избрани групи служащи  Депутати и министри остават без заплати за периода на изключителното състояние Депутати и министри остават без заплати за периода на изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР