Прочутият ретро трамвай в Истанбул прекрати курсовете си от снощи

...
Прочутият ретро трамвай в Истанбул прекрати курсовете си от снощи
Коментари Харесай

Прочутият ретро трамвай в Истанбул спря да се движи заради коронавируса

Прочутият ретро трамвай в Истанбул прекрати курсовете си от снощи като част от мерките за борба с разпространението на коронавируса, съобщава частната телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

От 21 часа движението на червения трамвай, който е един от символите на истанбулския бул. " Истиклял " и на цял Истанбул, е временно преустановено.

Спира се и фуникулярът между централния площад Таксим и пристанището Кабаташ, реши общината.

Червеният ретро трамвай, наричан в Турция " Ностажик трамвай ", беше пуснат в движение през 90-те години на миналия век след реставрация на стари мотриси, съхранявани в музей. Трамваите се движат по дълга близо два километра линия, която в единия си край стига до централния площад Таксим. Историческите трамваи превозват по 2500 пътници дневно.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4301 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4301  Младите хора до 29 години - най-паникьосани поради обстановката с коронавиуса Младите хора до 29 години - най-паникьосани поради обстановката с коронавиуса  Засилени инспекции в обектите за произвеждане и търговия с храни поради COVID-19 Засилени инспекции в обектите за произвеждане и търговия с храни поради COVID-19  Йордан Цонев разгласи: Движение за права и свободи ще поддържа ГЕРБ

Йордан Цонев разгласи: Движение за права и свободи ще поддържа ГЕРБ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР