Протестиращите в Сливен вчера вечерта поискаха оставката на депутата от

...
Протестиращите в Сливен вчера вечерта поискаха оставката на депутата от
Коментари Харесай

Сливен иска оставката на депутат от НФСБ заради...

Протестиращите в Сливен вчера вечерта поискаха оставката на депутата от Националния фронт за спасение на България Петър Петров, заради скандалното му изказване по повод децата в неравностойно положение, съобщи БНР.

За шеста поредна вечер в града се проведе протест срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот. Протестиращите преминаха в автошествие по основните булеварди на града.

Изказването на депутата от НФСБ Петър Петров бе квалифицирано от протестиращите като срамно петно върху града, защото той е избран от Сливен. Хората поискаха Петров да напусне парламента и да понесе отговорността си за изречените думи.

" Според мен това е едно много пошло изказване. Не може така да се изкажеш за едни деца, които живеят в неравностойно положение в България. Как няма да му поискам оставка? Аз като една българска майка дори смятам, че депутатите не трябва да имат имунитет, за да може всеки един засегнат гражданин да си търси правата ", заяви протестираща жена.

" За съжаление неговото изказване показва цялостната картина на управлението, и което за съжаление е много грозно. Единствения вариант е оставка ", допълни друг недоволен.

Очаква се в социалните мрежи да бъде пусната онлайн петиция, в която ще се настоява за отзоваването на Петров от Народното събрание. В Сливен протестни демонстрации предстоят и днес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР