Промоутър на кикбокс мачове стил К1, работещ и като адвокат,

...
Промоутър на кикбокс мачове стил К1, работещ и като адвокат,
Коментари Харесай

Нови разкрития за бандите, кътали оръжие като за война! Тартор се оказа популярно име в спортните среди

Промоутър на кикбокс мачове стил К1, работещ и като адвокат, е задържан за цял гараж с автомати, картечни пистолети и пищови, достатъчни за въоръжаването на две роти, пише „ Телеграф “.

Софиянецът Ивайло Попов е бил арестуван при акция на отдел „ Контратероризъм “ в ГДБОП на излизане от подземен гараж в столичния квартал „ Редута “.

Извънредно! ГДБОП нахлу в две бандитски бърлоги, натъпкани с оръжия и боеприпаси (СНИМКИ)

Както БЛИЦ писа при операцията са открити 67 автомата " Калашников ", 37 " Скорпион ", 43 пистолета от различни марки, 8 кг черен барут, два сандъка със запалки за гранати и фалшиви документи.

Борисов за удара на ГДБОП срещу мафията: За първи път виждам толкова оръжия и то за командоси, на едно място

Във вторник била извършена операция и в Казанлък, свързана с изнасяне на автомати от местния завод " Арсенал ". На място са намерени 17 автомата " Калашников " и 15 пистолета със заглушители. Някои от автоматите са открити в село Габарево, Община Павел баня.

Първи подробности в БЛИЦ от прокуратурата за мащабната акция на ГДБОП с открити много оръжия!

Гаражът, в който е бил скрит бойният арсенал, имал монтирани камери и прожектори. Намереният 8 кг черен барут е можел при възпламеняване да срине блока със земята. Освен него са открити още две запалки за гранати с 3 конски сили мощност, над 400 цеви за оръжие, 2 пушки помпи, 14 дръжки със спусък за РПГ и около 50 хиляди патрона.

Същевременно стана ясно, че започва пълна проверка на завод „ Арсенал” след акцията на ГДБОП и Специализираната прокуратура, съобщава Нова телевизия.
Един от задържаните при акцията в село Габарево е Айдън Джафер. В неговия дом са открити огромно количество оръжия и боеприпаси. Мъжът не е свързан официално със завод „ Арсенал”. В досието му обаче е записано, че през 2008 година е бил арестуван, като в дома му тогава са били открити наркотици и оръжия.

МВР показа ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕА на огромния боен арсенал, който шокира дори премиера Борисов

Според свидетели от селото Жандармерия и обиски е имало и в склад в Гъбарево. Собственикът на склада отрича вътре да е влизала полиция. Наемателят се казвал Юлиян, бил тираджия и само той имал ключове от помещението.
От казанлъшката оръжейница „ Арсенал” няма официално изявление. Според представители на завода все още няма запитване към техни експерти да направят анализ, дали заловеното при спецакцията оръжие действително е произведено при тях.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР