Прокуратурата захапа Марина Божикова от село Долен, която в ролята

...
Прокуратурата захапа Марина Божикова от село Долен, която в ролята
Коментари Харесай

Красива продавачка ужили шефа си с хиляди левове, но накрая си получи заслуженото

Прокуратурата захапа Марина Божикова от село Долен, която в ролята си на продавач-консултант в магазин за маркови спортни стоки OUTLET в Гоце Делчев е присвоила 6400 лева от оборота на магазина, съобщава Struma.com. В продължение на месеци Марина е прибирала оборота без да се отчита, като се е възползвала от това, че собственикът много често отсъства за по няколко месеца в чужбина.

При една от ревизиите обаче, собственикът установява липсата на огромната сума и моли Марина да ги възстанови в най- кратки срокове.

Два месеца по-късно парите не са върнати, а дамата не вдига телефона. Собственикът на магазина е информирал и родителите й, но това също няма ефект. През месец септември 2017 година потърпевшият подал жалба в съда и започва досъдебно производство. Следват разпити от следовател, очни ставки, събиране на доказателства за престъпление, като счетоводни книжа, трудови договори, касови книги, ревизии, записи от камери на магазина, телефонни разпечатки, разпечатки от СОТ и т. н. По време на очната ставка бившата вече служителка се ангажира да възстанови сумата, но това не се случва и до днес.

За деянието си, според члена на повдигнатото обвинение Марина Ролева рискува да получи до 8 години затвор. До влизането на делото в съда Марина има възможност да върне парите, при което делото ще бъде прекратено, според думите на собственика.

Прокурор по делото е Иван Чилев от Районна прокуратура в град Гоце Делчев. Собственикът заяви, че разчита на правораздавателните органи да си свършат работата докрай и бившата служителка на фирмата да си получи заслуженото според закона наказание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР