Продължава работата по дезинфекцията на контейнери за битови отпадъци, на

...
Продължава работата по дезинфекцията на контейнери за битови отпадъци, на
Коментари Харесай

Продължава работата по дезинфекцията на обществени места в столицата

Продължава работата по дезинфекцията на контейнери за битови отпадъци, на спирки на градския транспорт и пространствата до тях, съобщава на сайта си Столичният инспекторат.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3408
Днес екипите работят в Лозенец, Искър, Нови Искър, Панчарево, Триадица, Младост, Илинден, Сердика, Красно село, Люлин, Слатина. Почистват се от наноси регулите на пътните платна в районите Витоша, Илинден, Сердика на булеварди и улици като бул. " България ", ул. " Видин ", " Казанлък ", ул. " Трън " и др.

В Троян обработват повторно ключови места в града с дезинфектанти

Днес при текущ контрол на територията на район " Красно село " инспекторите са установили силно замърсена задната част на спирка на градския транспорт.

Замърсената спирка със салфетки, ръкавици и други от падъци е на ул. " Дойран ", бл. 2 на спирка на тролеи с номера 2 и 9 в посока ж. к. " Борово ".

Инспекторите са предприели необходимите мерки за незабавно почистване на отпадъците и тяхното събиране. По този повод от Столичния инспекторат апелират гражданите да бъдат отговорни в положение на извънредна ситуация. Здравето и грижата, както за нас самите, така и за околните и околната среда зависи от нашите действия, посочват от инспектората.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3408  Общините имат потребност от повече пари, с цел да се оправят с ковид Общините имат потребност от повече пари, с цел да се оправят с ковид  Община Асеновград с апел към всички пенсионирани медици Община Асеновград с апел към всички пенсионирани медици  Горски пожар взе жертви в Китай Горски пожар взе жертви в Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР