Проверка по случая със смъртта на 19-годишен младеж с коронавирус

...
Проверка по случая със смъртта на 19-годишен младеж с коронавирус
Коментари Харесай

Проверяват болницата във Велико Търново заради смъртта на младеж с коронавирус

Проверка по случая със смъртта на 19-годишен младеж с коронавирус е започнала във великотърновската МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов”. Тя се извършва от Изпълнителна агенция „ Медицински надзор “. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение, цитирани от „ Фокус ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11322
От там уточняват, че те сами са пожелали извършването на проверка заради широкия обществен отзвук по темата. Повод за настояването са и „ опити за създаване на внушения и манипулиране на истината чрез коментари в социалните мрежи и медиите “.

Майка на дете, заразено с COVID-19: Държавата бори вируса? Да, ама не!

Резултатите от проверката на проведеното лечение в МОБАЛ ще бъдат изнесени в публичното пространство и подробно оповестени. „ Дотогава считаме всички коментари по темата за неуместни и призоваваме обществото, и медиите да оставим разследването на компетентните органи. Изказваме нашите най-искрени съболезнования за тежката и непрежалима загуба на семейството и опечалените близки! Поклон пред паметта на този млад човек “, се казва още в официалното обръщение на търновската болница.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11322  Майка на дете, инфектирано с COVID-19: Държавата бори вируса? Да, но не! Майка на дете, инфектирано с COVID-19: Държавата бори вируса? Да, но не!  Над 1000 нови случая на COVID-19 записаха медиците в Украйна Над 1000 нови случая на COVID-19 записаха медиците в Украйна  Бил Гейтс разкри по кое време ще свърши COVID-19 Бил Гейтс разкри по кое време ще свърши COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР