Пробите от вчера ще излязат по-късно днес. 8 са вече

...
Пробите от вчера ще излязат по-късно днес. 8 са вече
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Спешна помощ са 8

Пробите от вчера ще излязат по-късно днес. 8 са вече заболелите от коронавирус в Спешна помощ в София. Днес трябва да пристигнат 1000 бързи теста. Това заяви в ефира на Нова телевизия Катя Сунгарска, говори на ЦСМП-София.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4489
На въпрос дали са обезпечени с предпазни средства, тя заяви, че това е един непрекъснат процес и се следи постоянно. " Ще получим и допълнителни обезопасителни екипи за спешните медици ", каза още тя.

Коронавирус и при медици от Спешна помощ

NOVINI.BG припомня, че вчера д-р Георги Гелев, директор на Центъра за спешна медицинска помощ за София-град и област, обяви по време на брифинг, че тяхна служителка е заразена с COVID-19. По думите му заразените спешни медици са 7 - двама лекари, един фелдшер и 4 медицински сестри. Всички седем медици са добре - под домашна карантина и с лека симптоматика.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4489  Искрен Веселинов е удовлетворен, че депутатите ще бъдат съпричастни с жителите в интервала на пандемия Искрен Веселинов е удовлетворен, че депутатите ще бъдат съпричастни с жителите в интервала на пандемия  Дания се готви за облекчение на карантинните ограничения Дания се готви за облекчение на карантинните ограничения  Ето какъв брой деца от инфектираните с COVID-19 се нуждаят от болнично лекуване в Съединени американски щати Ето какъв брой деца от инфектираните с COVID-19 се нуждаят от болнично лекуване в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР