Пробите на шестимата близки на заразения с коронавирус мъж от

...
Пробите на шестимата близки на заразения с коронавирус мъж от
Коментари Харесай

Излязоха пробите на шестимата близки на първия заразен с COVID-19 в Търговищко

Пробите на шестимата близки на заразения с коронавирус мъж от поповското село Зараево са отрицателни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7722
Това съобщи областният управител на Търговище и председател на Областния щаб за борба с Коронавирус - 19 Митко Стайков след пристигането на резултатите днес, информира БТА.

Разкриха подробности за първия заразен с COVID-19 в Търговищко

Стайков апелира жителите на областта да запазят спокойствие, но да спазват висока лична хигиена и обществена дистанция. " Въпреки че в страната, мерките се отпускат, необходимо е да бъдем високо отговорни към личната си безопасност и добро здравословно състояние ", категоричен е областният управител.

По данни на РЗИ в областта поставените под карантина от началото на пандемията са били 1681. За 1160 души карантината е вече изтекла. В петте общини на областта под наблюдение от властите са общо 521 души. От тях 385 се наблюдават от общопрактикуващите лекари, а 136 от РЗИ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7722  Белгия записва 368 нови случая на ковид за последното денонощие Белгия записва 368 нови случая на ковид за последното денонощие  КНСБ: 110 огромни и междинни предприятия с 48 000 чиновници у нас са наранени от рецесията КНСБ: 110 огромни и междинни предприятия с 48 000 чиновници у нас са наранени от рецесията  Китай разгласява цялостен ферман, с цел да обори Китай разгласява цялостен ферман, с цел да обори " американските неистини " по собствен адрес за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР