Приятели на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова ще претърсват отново

...
Приятели на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова ще претърсват отново
Коментари Харесай

Разбра се защо разследващите са заградили отново района, в който бе убита и изнасилена Виктория!

Приятели на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова ще претърсват отново мястото на престъплението. Те не са доволни от действията на разследващите. Вероятно това е и причината тази сутрин разследващите да оградят с полицейски ленти районът, в който зверски бе убита и изнасилена журналистката.

Тялото на 30-годишната жена беше открито в събота – 6 октомври, на алея край Дунав. Тя е била убита по особено жесток начин, като преди това е била изнасилена.

Издирването на убиеца продължава, все още няма заподозрян. Разследващите съобщиха, че работят по няколко версии. Почти всеки ден Виктория Маринова е бягала край Дунав.
Не е вярна информацията, че се е готвила за кроса в резервата „ Сребърна”, каза пред bTV организаторът на спортното събитие Велизар Тошев.

Той организира тази вечер от 18:15 ч. крос в памет на Виктория – по пътя, който тя обичайно е изминавала. Нека отнемем част от стреса, уточни Тошев.

С водещата често са контактували майките на деца с увреждания от Русе, участвали в палатковия лагер под мотото „ Системата убива”. Във „ Фейсбук” Маринова има снимка с фланелка на инициативата.

Това е моята тениска, каза Снежана Захариева от Русе. „ Системата в България я уби. Надявам се органите да си свършат работата – извършителят да бъде заловен и наказан. Жените в Русе се страхуват”, каза Захариева.

Друга майка на дете с увреждане разказа, че Маринова е била много открит и всеотдаен човек, помагала е много на протестиращите майки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР