При лекар и санитарка от Втора клинична база в Плевен

...
При лекар и санитарка от Втора клинична база в Плевен
Коментари Харесай

Лекар и санитарка от Втора клинична база в Плевен са с коронавирус

При лекар и санитарка от Втора клинична база в Плевен е установено, че са носители на коронавиус, потвърдиха за БТА от Регионалната здравна инспекция в Плевен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9185
Веднага е предприета нужната дезинфекция; дейността на базата не е преустановявана, уточниха от инспекцията. Хората, които са били в контакт с лекаря и санитарката, се тестват за вируса.

Взрив на новозаразени с коронавирус у нас - 104 за едно денонощие

Студентите от Медицинския университет в Плевен временно не посещават Втора клинична база с цел превенция, заявиха от висшето училище.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9185  Изолирани са чиновниците с позитивни проби за COVID-19 в Стара Загора Изолирани са чиновниците с позитивни проби за COVID-19 в Стара Загора  Афганистан се готви за огромна битка с ковид Афганистан се готви за огромна битка с ковид  Иран заяви за над 180 000 доказани случая на COVID-19 в страната до момента Иран заяви за над 180 000 доказани случая на COVID-19 в страната до момента
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР