Призив към братята роми направи Азис в новата си песен.

...
Призив към братята роми направи Азис в новата си песен.
Коментари Харесай

Азис в паника от коронавируса, зове ромите да си стоят вкъщи

Призив към братята роми направи Азис в новата си песен. Кралят на поп-фолка у нас, пусна парче в разгара на пандемията с коронавируса. По време на целия клип към песента му „ Сагапо” стои надпис „ Остани си вкъщи”.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2833
С него изпълнителят отправят послания към братята роми. Те не спазват препоръките на кризисния щаб и така е възможно заразените да се увеличат драстично. В новото парче ромският славей не пее за вируси, както направиха повечето от неговите колеги. Песента е типична за Азис. Парчето е доста ритмично и танцувално. Само за няколко часа хитът на изпълнителя има стотици хиляди гледания. Голяма част от клипа е сниман в дома на краля на поп-фолка. А във видеото Азис спазва дистанция от музикантите си. Ромският славей следва стриктно указанията на кризисния щаб- стои на повече от два метра от колегите.

" Не мислех да пускам нова песен. Но във време на изолация реших, че хората трябва да се забавляват и да не мислят за проблеми. Останете по домовете си ", приканва Азис.

Певецът е много загрижен за здравето си и се тревожи коронавирусът да не удари него или някой от близките му. Появиха се информации, че Азис не вярва на здравната ни система и затова е отпрашил за САЩ. Но това категорично не отговаря на истината. Азис не излиза от дома си, ограничил е почти всичките си контакти. Не се събира с приятели в дома си на сладка раздумка, а контактува с тях в Интернет чрез видео разговор, пише „ България Днес”.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2833  Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно  Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи  Полша затваря краткотрайно границите си за хиляди трансгранични служащи Полша затваря краткотрайно границите си за хиляди трансгранични служащи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР